20 april kl. 18:00

Digitalt Öppet Hus

Välkommen på Digitalt Öppet Hus hos oss på Norrköping Fria Läroverk! Här har du chansen att få all information om skolan och vårt koncept (ambitiösa studier och träning) Vi sänder live från kl. 18:00, via knappen nedan. Välkommen!

Anslut till Öppet Hus (start 18:05) här»

Kvällens program

  • Kl. 18:05 Presentation av skolan, vårt koncept och våra program
  • Ca kl. 18.20 Möjlighet att ställa frågor till vår personal och våra elever

Så här ansluter du

Från mobil

Om du ansluter från en mobil eller surfplatta kommer du när du klickar på länken bli ombedd att ladda ner Zooms app från App Store/Google Play. Ladda hem den och klicka eventuellt på länken igen. Du kan också ladda hem appen i förväg.

Från dator

När du ansluter till ett Zoom-möte för första gången från en dator kommer du att bli tillfrågad om att ladda ner Zooms applikation. Det är enkelt i samtliga webbläsare och till höger följer beskrivningar på hur man gör det i Mozilla Firefox och Google Chrome. Skulle applikationen inte gå att installera går det bra att ansluta till mötet i browsern. Klicka på länken ”Click here” och sedan på ”Join in browser”.

Mozilla Firefox: Klicka på “spara fil” och följ instruktionerna i den orangea rutan.

Google Chrome: Google Chrome ska starta nedladdningen av filen automatiskt. Klicka på ”Zoom_launcher.exe” för att installera Zoom. Om du får upp en popup-ruta med frågan om du verkligen vill installera programmet så välj att göra  det.

Frågor under kvällen?

Vi besvarar gärna dina frågor om gymnasievalet under livesändningen.

Om du skulle ha några frågor innan dess, eller efter sändningen, är du varmt välkommen att kontakta oss på @frianorrkoping, här i webbchatten eller via telefon och mail: 011-470 52 00 / norrkoping@laroverken.se. Vi hörs!

Kontakt

Peter Warma

Rektor
073-630 70 74