Norrköping Fria Läroverk börjar samarbeta med Nordic Wellness

pressrelease

2021-04-28, 07:00

Till hösten kommer alla elever på Norrköping Fria Läroverk som har ett träningstillval få fri tillgång till alla Nordic Wellness gym i hela Sverige. “Väldigt roligt och nödvändigt med vårt växande elevantal”, säger skolans rektor Peter Warma.

Det nya avtalet med Nordic Wellness ger elever som går något av skolans träningstillval: Fys och hälsa, Crossfit, Fotboll eller Futsal – ett Sverige+ kort. Dessa elever kommer att kunna nyttja alla Nordic Wellness 260 gym och friskvårdsanläggningar dygnet runt.

– Det här är ett stort lyft för oss och en del av vårt arbete med att utveckla konceptet ambitiösa studier och träning, säger Peter Warma.

Samarbetet innebär att skolan kommer kunna ha gruppträningar med och utan instruktör på anläggningarna i Norrköping. Skolans medarbetare kommer även att kunna få ett förmånligt pris på ett Sverige+ kort vilket Peter Warma lyfter som viktigt.

– Vårt koncept gäller inte bara för eleverna utan även personalen på skolan. Det är väldigt roligt att de också gynnas av den här satsningen.

Intresset för att studera på Norrköping Fria Läroverk till hösten är stort. 25 procent fler elever sökte till skolan i förstahand än i fjol och därför är det nya samarbetet en nödvändighet. – Nu när vi får fler elever måste vi kunna säkerställa att alla får möjlighet att träna i den utsträckning de vill och behöver, därför är det väsentligt och väldigt kul att vi tecknat ett avtal med Nordic Wellness. Det kommer att bli ett perfekt komplement till vårt eget gym som vi har i skolans lokaler.

Peter Warma avslutar:

– Vi är inne i en väldigt positiv period just nu. Vi växer och har flera olika nya projekt för att utveckla skolan både när det gäller studierna och träningen.

Presskontakt

Relaterat material