Vårt koncept

En dag på Fria

På Norrköping Fria Läroverk har vi ett genomarbetat upplägg på våra skoldagar – allt för att du ska få maximalt ut av dina gymnasiestudier!

Förmiddag

Flera av våra elever börjar dagen med någon form av träning. De som läser ett Träningstillval tränar tillsammans med instruktör inom sin specifika idrott, andra tränar på egen hand i skolan gym. De som inte tränar har vanliga lektioner.

 

Lunch

På Norrköping Fria Läroverk har vi en lunchrestaurang med ett unikt matkoncept där du som elev själv sätter din meny med hjälp av en app. All mat lagas på plats i restaurangen av våra duktiga kockar.

Mer om vårt matkoncept»

Eftermiddag

Eftermiddagarna består ofta av ett eller flera lektionspass. Våra sammanhållna lektionspass innebär att en och samma lektion kan innehålla föreläsning, grupparbete, diskussion och praktiska övningar. Du får mycket tid med din lärare vilket innebär att det alltid finns hjälp att få för att komma vidare.

 

Intresseanmälan

Vill du börja på Norrköping Fria Läroverk?

Vill du studera hos oss eller bara veta mer? Skicka iväg en intresseanmälan till oss så hör vi av oss när det är dags för ett Öppet Hus eller någon annan typ av prova på-aktivitet hos oss.

Intresseanmälan»