Vårt koncept

Träning – för välmående och bättre studiefokus

Fysisk aktivitet och träning gör din hjärna mer kreativ, fokuserad och anpassningsbar. När du får in regelbunden träning i din vardag förbättrar du både ditt välmående, din hälsa och din inlärningsförmåga.

Våra träningstillval:

Träningstillval

För dig som vill kombinera studier med träning på din egen nivå. Du tränar två till tre pass i veckan med idrottskurser som individuellt val (200-300 p).

Vi erbjuder följande träningstillval:

  • Fys och hälsa 
  • Fotboll 

Fys och hälsa

Träningstillval

”Fys och hälsa” passar alla, oavsett om du tränar för hälsans skull eller siktar på en karriär som personlig tränare eller elitidrottare. Våra instruktörer hjälper dig att lägga upp ett träningsprogram utifrån dina förutsättningar och mål med utrymme för både styrke- och konditionsträning. Du får också en teoretisk grundutbildning kring kroppen och träning. Träningen sker på gym där du har tillgång till all den utrustning du behöver för att träna på skoltid.

Alternativt upplägg: Fys och hälsa – individuell idrott
Utövar du en individuell idrott på fritiden? Hos oss har du möjlighet att utöva din idrott på dagtid. Du tränar två pass i veckan på din idrott och träningen följs upp tillsammans med din instruktör.

Fotboll

Träningstillval

På vår fotbollsutbildning ger vi eleverna möjligheter att utveckla sin individuella förmåga och våra erfarna fotbollsinstruktörer och målvaktstränare lägger stor vikt på teknik och positionsanpassad träning. Vi tränar på PlatinumCars Arena.

Forskning om pulshöjande träning

Vi pratar ofta och gärna om att pulshöjande träning gör dig mer stresstålig, kreativ, fokuserad och anpassningsbar. Här reder vi ut hur detta funkar. Välkommen till den mänskliga hjärnans fantastiska värld.